Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Can Pina - Eco Redonda 1 -

Costitx, Spanje

 

can-pina-eco-redonda-1can-pina-eco-redonda-1can-pina-eco-redonda-1can-pina-eco-redonda-1can-pina-eco-redonda-1
Favoriet 
     

    v.a. 964

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Can Pina - Eco Redonda 1 - in Costitx

    Dit prachtig gerestaureerde huis ligt in het prachtige en rustieke traditionele Mallorcaanse landgoed Costitx, verwelkomt 2 gasten en biedt toegang tot een gedeeld zwembad. Agroturismo Finca Can Pina is een indrukwekkend ecologisch en duurzaam landgoed met verschillende aparte huizen. Het gemeenschappelijke zwembad, omringd door weelderige tuinen, meet 12 x 4 meter met een diepte variërend van 1,30 tot 1,60 meter. Gasten kunnen genieten van maximaal 8 ligstoelen en verschillende parasols om te ontspannen of te lezen in alle rust. Een goed onderhouden stenen pad leidt naar het huis, dat een privéterras heeft dat ideaal is om buiten te barbecueën.

    Dit huis van 50 m² is ontworpen over twee verdiepingen in een moderne stijl die ontspanning bevordert. De bovenverdieping heeft een tweepersoonsslaapkamer met een eigen badkamer met douche. Op de begane grond vind je een comfortabele woonkamer met een grote bank en een houtkachel, die open staat voor de eethoek en de keuken, die is uitgerust met een gasfornuis. Door de open indeling kun je koken terwijl je geniet van satelliet-tv of naar muziek luistert op de cd-speler. Het huis is voorzien van centrale verwarming, waardoor het geschikt is voor een verblijf het hele jaar door. Een gedeelde wasserette bevindt zich in een apart gebouw op een paar meter afstand. Voor gezinnen die met een baby reizen, kunnen we een kinderbedje en kinderstoel beschikbaar stellen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje