Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Anna

Dénia, Spanje

 

annaannaannaannaanna
Favoriet 
     

    v.a. 879

    • Max. 5 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Anna in Denia

    Welkom in dit prachtige huis voor 5 personen in Denia. Het biedt een groot terras aan de kust van het strand van Santa Ana, in Denia.

    Als je van huizen aan zee houdt, is dit de beste plek om onvergetelijke momenten door te brengen! Terwijl u de zee bewondert, kunt u genieten van kleine momenten op de veranda, zoals een heerlijk ontbijt of een goed boek. Het topvoorrecht is dat het strand op een steenworp afstand ligt, met fijn goudkleurig zand en blauw water.

    Om de woning te betreden moet je de trap op in de achtertuin die uitkijkt op de straat. Binnen vindt u een moderne woon-eetkeuken voorzien van airconditioning. Het nodigt uit om op de keramische kookplaat te koken alsof je thuis bent, te genieten van je heerlijke gerechten en tv te kijken terwijl je ontspant op de bank en de golven door de deur bewondert. De 3 slaapkamers hebben een tweepersoonsbed en een kast. Indien nodig kunnen we een babybedje en een kinderstoel klaarmaken. De badkamer in het huis heeft een douche. Tenslotte maken 1 ventilator, een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank de uitrusting compleet.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje