Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bahia Dorada Beach Casita G27

Estepona, Spanje

 

bahia-dorada-beach-casita-g27bahia-dorada-beach-casita-g27bahia-dorada-beach-casita-g27bahia-dorada-beach-casita-g27bahia-dorada-beach-casita-g27
Favoriet 
     

    v.a. 1.797

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Bahia Dorada Beach Casita G27 in Estepona

    Het eigendom bevindt zich in een prachtige kustwoning in Estepona, met directe toegang tot de kust en adembenemende uitzichten op zee. Nabijgelegen voorzieningen zijn onder andere het Estepona Hotel & Spa Resort, Elba Estepona Grand Hotel & Thalasso Spa, en de El Nido beachclub Estepona, allen op loopafstand via het strand. De supermarkt en het historische centrum van Estepona liggen slechts 15 minuten rijden met de auto. De Estepona golfclub is eveneens slechts een korte autorit verwijderd. Het dichtstbijzijnde internationale vliegveld is Málaga Airport, op ongeveer een uur rijden van het eigendom.



    Het huis beschikt over 3 ensuite slaapkamers met ofwel toegang tot een terras of met uitzicht op zee, een levendige woonkamer met zicht op zee, en een volledig uitgeruste keuken-eetkamer. Voorzieningen omvatten een vaatwasser, wasmachine, strijkfaciliteiten, gratis Wi-Fi, SAT-TV met Nederlandse en Spaanse zenders, en een van airconditioning voorziene woonruimte. De slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en goed uitgerust met tweepersoonsbedden, kledingkasten, en en-suite badkamers.


    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje