Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Es Port

Felanitx, Spanje

 

es-portes-portes-portes-portes-port
Favoriet 
     

    v.a. 845

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Es Port in Felanitx

    Welkom in dit ruime appartement van 130 m² op de begane grond in Portocolom, geschikt voor maximaal 6 personen. De buitenruimtes bieden uitnodigende ruimtes voor maximale ontspanning tijdens je verblijf. Je kunt zonnebaden of je favoriete boek lezen op de ligbedden, afkoelen in de buitendouche of een BBQ bereiden voor familie en vrienden op het terras van 70 m². Daarnaast zijn er twee veranda's met grasvelden. Er is een parkeerplaats voor één auto.

    Het interieur is licht en ruim, met een woon-eetkamer van 35 m², een volledig uitgeruste keuken met alle benodigde apparatuur, 3 slaapkamers en 2 badkamers.

    Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van ventilatoren en kledingkasten. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een ensuite badkamer met een haardroger. De tweede slaapkamer heeft ook een tweepersoonsbed, terwijl de derde slaapkamer is ingericht met 2 eenpersoonsbedden. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn beschikbaar op aanvraag. Er is nog een badkamer met een berging, waar je een wasmachine, strijkijzer en strijkplank vindt.


    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca