Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Son Esquerrà

Felanitx, Spanje

 

son-esquerrason-esquerrason-esquerrason-esquerrason-esquerra
Favoriet 
     

    v.a. 926

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Son Esquerrà in Felanitx

    Deze prachtige en rustige finca nabij Felanitx verwelkomt 4 gasten.

    Geniet van een Mallorcaanse zomer in deze gezellige finca op het platteland met uitzicht op de bergen die uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring zullen maken. Op het prachtige terras, omgeven door fruitbomen, kunt u ontspannen en zonnebaden op de 4 ligstoelen of samen met uw dierbaren een drankje nuttigen in de eethoek buiten. Het huis is vrijstaand maar heeft buren in de buurt, waardoor er gedeeltelijke privacy is.

    De woning is verdeeld over twee verdiepingen. Vanaf het terras hebben we toegang tot een fantastische woon-eetkamer uitgerust met een Smart TV en houtkachel, waar u unieke momenten kunt delen. Op dezelfde verdieping vindt u een volledig uitgeruste keuken met al het benodigde keukengerei om comfortabel te koken en nog een eethoek die de kamer compleet maakt. Een complete badkamer met douche geeft service aan deze verdieping.

    Als het tijd is om te slapen, is er op de begane grond een slaapkamer met een tweepersoonsbed, airconditioning en tv. De trap leidt naar de bovenverdieping waar zich nog een slaapkamer bevindt met uitzicht naar buiten, die is ontworpen om u de rust te bieden die u verdient en die ook een en-suite badkamer met douche heeft. Een ventilator en een radiator staan tot uw beschikking als u ze nodig heeft. Het huis heeft een wasmachine, strijkijzer en strijkplank en we kunnen u ook voorzien van een kinderbedje en kinderstoel als u met uw baby reist.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca