Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Varadero

Fuengirola, Spanje

 

varaderovaraderovaraderovaraderovaradero
Favoriet 
     

    v.a. 620

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Varadero in Fuengirola

    Dit prachtige appartement voor 4 personen ligt dicht bij het kustgebied van Fuengirola, op slechts 3 minuten lopen van het strand van Los Boliches.

    Een ideaal appartement voor een bezoek aan het kustgebied van Fuengirola, dat een perfect uitje dicht bij het strand biedt voor degenen die willen genieten van een stad in de provincie Andalusië. Verdeeld over de begane grond van een flatgebouw, dus er is gedeeltelijke privacy omdat het het gebouw deelt met de buren.

    In het ruime interieur van dit appartement vindt u een woonkamer uitgerust met airconditioning en een smart-tv die uitnodigt tot momenten van entertainment en ontspanning na een lange dag sightseeing. De inductiekookplaat is volledig uitgerust met het benodigde kookgerei en het open concept naast de woonkamer maakt het verblijf met uw gezelschap nog aangenamer. Het heeft ook een bar om te eten, evenals een tafel met twee stoelen tussen de woonkamer en de keuken en een kinderstoel voor de kleintjes. Wat betreft de indeling van de slaapkamers beschikt dit appartement over twee slaapkamers, ideaal voor koppels of kleine gezinnen. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, kledingkast en een en-suite badkamer met douche. Aan de andere kant van de gang bevindt zich de tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een kledingkast. Tussen de twee slaapkamers bevindt zich een tweede badkamer met douche. Beide kamers zijn voorzien van airconditioning omdat deze gecentraliseerd en door het hele huis verdeeld is. Voor uw comfort heeft het appartement een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. En als u met uw baby reist, kunnen wij u ook voorzien van een kinderbedje.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta