Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Eurostars Puerta Real

Granada, Spanje

 

hotel-eurostars-puerta-real
Favoriet 
 

v.a. 381

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Eurostars Puerta Real in Granada

Hotel Eurostars Puerta Real bevindt zich op een centrale locatie waardoor bezienswaardigheden als de beroemde kathedraal, het Koninklijk Kapel en het Alhambra op loopafstand liggen. In de levendige omgeving van het hotel vind je winkelstraten en tapasbars. Ook het openbaar vervoer is zeer toegankelijk, hierdoor ontdek je eenvoudig andere delen van de stad. De kamers zijn modern met een kleurrijke touch en voorzien van een kluisje, minibar en airconditioning. Het hotel heeft een eigen ontbijtrestaurant en loungebar waar je terecht kunt voor een kopje koffie. Op het Alminar dakterras heb je prachtig uitzicht over de stad. Sluit in de zomer de dag af met een drankje op het terras. Tot slot biedt het hotel een sauna, stoombad en fitness.

Hotel Eurostars Puerta Real bevindt zich op een centrale locatie waardoor bezienswaardigheden als de beroemde kathedraal, het Koninklijk Kapel en het Alhambra op loopafstand liggen. In de levendige omgeving van het hotel vind je winkelstraten en tapasbars. Ook het openbaar vervoer is zeer toegankelijk, hierdoor ontdek je eenvoudig andere delen van de stad.

De kamers zijn modern met een kleurrijke touch en voorzien van een kluisje, minibar en airconditioning. Het hotel heeft een eigen ontbijtrestaurant en loungebar waar je terecht kunt voor een kopje koffie. Op het Alminar dakterras heb je prachtig uitzicht over de stad. Sluit in de zomer de dag af met een drankje op het terras. Tot slot biedt het hotel een sauna, stoombad en fitness.

- Centrale ligging in een levendige omgeving met winkels, bars en restaurant.
- Bezienswaardigheden als het Alhambra, de kathedraal en het Koninklijk Kapel liggen op loopafstand.

Met het openbaar vervoer:
- Diverse bushaltes in de nabije omgeving van het hotel.
- Treinstation Granada ligt op ca. 20 minuten loopafstand.

Met het vliegtuig:
Je reist vanaf de luchthaven met het openbaar vervoer in ca. 1 uur naar het hotel. Met een (privé)tranfer ben je ca. 25 minuten onderweg.

Met de (huur)auto:
Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet mogelijk. Parkeerkosten ca. € 20 per dag.

- Het dakterras is geopend in het zomerseizoen en afhankelijk van de weersomstandigheden.
- Om dit hotel te reserveren dient minimaal één reiziger 18 jaar of ouder te zijn.

De moderne kamers met een kleurrijke touch beschikken over:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- Telefoon
- Tv
- Kluisje
- Minibar
- Airconditioning
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Spanje

GF Gran Costa Adeje

..

Costa Adeje

Iberostar Selection Lanzarote Park

Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

Playa Blanca

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta