Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sa Sort

Inca, Spanje

 

sa-sortsa-sortsa-sortsa-sortsa-sort
Favoriet 
     

    v.a. 1.230

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sa Sort in Inca

    Dit is een fantastisch stenen huisje in de buurt van Inca en biedt comfortabel plaats aan 8 personen.

    De parkachtige tuin met fruitbomen en mediterrane planten is een oase van rust en ontspanning. Het chloor privézwembad van 11x5m is privé en de diepte varieert van 1 tot 2 meter. Er zijn 8 ligstoelen om te zonnebaden. Deze woning beschikt over een gemeubileerde veranda (30 m2) waar u met uw gezin kunt genieten van lange tafelgesprekken. Verder is er een barbecue aanwezig om lekkere gerechten te bereiden.

    Dit huis van 220 m2 biedt accommodatie verdeeld over 2 verdiepingen. De eet-zithoek is een fijne hoek om te ontspannen of satelliettelevisie te kijken. De keuken heeft alles om uw favoriete gerechten te bereiden, inclusief een keramische kookplaat. De wasruimte beschikt over 1 wasmachine, 1 strijkijzer en 1 strijkplank. De 4 slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping (3 kamers met elk 1 tweepersoonsbed en 1 met 2 aparte bedden). Ze hebben allemaal airconditioning en uitzicht op de tuin. Er is een douchebad op de GF en een andere op de 1F met een ligbad. De woning is voorzien van centrale verwarming op gas.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje