Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Las Cumbres

Islantilla, Spanje

 

las-cumbreslas-cumbreslas-cumbreslas-cumbreslas-cumbres
Favoriet 
     

    v.a. 642

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Las Cumbres in Islantilla

    Geniet van uw vakantie in dit charmante appartement met gedeeld zwembad en privéterras, ideaal voor 4 personen, gelegen in Islantilla, Huelva.

    Het appartement is gelegen in de rustige urbanisatie Las Palmeras Golf 2, perfect voor een ontspannen vakantie. Buiten vindt u een groot gemeenschappelijk zwembad van 25m x 15m en een diepte variërend tussen 1,20 en 1,90 meter wat ideaal is om af te koelen op warme zomerdagen. De urbanisatie beschikt ook over een tennisbaan, waardoor u tijdens uw vakantie een gezellig partijtje tennis kunt spelen of uw tennisvaardigheden kunt perfectioneren. Het privéterras is de perfecte plek om met uw gezelschap te genieten van een aperitief.

    Binnen is de lichte woonkamer uitgerust met een Smart TV en staat in open verbinding met de eetkamer, waardoor een gezellige en moderne ruimte ontstaat om te ontspannen. De keuken, met een keramische kookplaat, is volledig uitgerust en beschikt over al het benodigde keukengerei zodat u comfortabel kunt koken en zich thuis kunt voelen. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er zijn twee slaapkamers. De eerste heeft een tweepersoonsbed, de tweede is voorzien van een onderschuifbed. Beide slaapkamers hebben een kledingkast en uitzicht op de tuin. Een badkamer met ligbad maakt uw verblijf compleet.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Zomer Wanneer je tussen 01-04-2024 en 31-10-2024 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 50 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijzij..

    Playa Blanca

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje