Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casc Antic

Jávea, Spanje

 

casc-anticcasc-anticcasc-anticcasc-anticcasc-antic
Favoriet 
     

    v.a. 598

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casc Antic in Jávea

    Wij heten u welkom in dit gezellige appartement in het charmante dorpje Xàbia, ideaal voor 4 personen.

    Als u wilt genieten van een rustige vakantie in de stad Xàbia, is dit gezellige appartement perfect. Dankzij de ideale ligging in het centrum van de stad kunt u genieten van de omgeving van het pand, waar de rustige omgeving van de stad een authentieke en ontspannen sfeer biedt waar u tijdens uw verblijf van kunt genieten.

    Het rustieke interieur van dit pand, verdeeld over één verdieping, biedt een woonkamer met een televisie die uitnodigt om te ontspannen bij de open haard in de winter of met de airconditioning in de zomer. De gaskeuken heeft een traditionele houten stijl en is volledig uitgerust met al het benodigde keukengerei om comfortabel te koken tijdens uw verblijf in het huis. Er is ook een tafel met 6 stoelen, ideaal om samen met uw gezelschap van een maaltijd te genieten. Als het tijd is om te slapen, heb je de hoofdslaapkamer, voorzien van een tweepersoonsbed en kledingkast, en de tweede slaapkamer met een stapelbed voor twee metgezellen. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Er is ook een wasmachine, een strijkijzer en een kinderstoel kan worden verstrekt als u met een baby reist.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Zomer Wanneer je tussen 01-04-2024 en 31-10-2024 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 50 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijzij..

    Playa Blanca

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje