Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Genova

Jerez de la Frontera, Spanje

 

genovagenovagenovagenovagenova
Favoriet 
     

    v.a. 1.384

    • Max. 5 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Genova in Jerez de la Frontera

    Gelegen in een charmante woonwijk in Jerez de la Frontera, biedt dit appartement voor 5 gasten de perfecte omgeving voor je vakantie. Het complex beschikt over een groot gemeenschappelijk zwembad (11,5 m x 7,5 m), ideaal om te zwemmen en af te koelen op warme zomerdagen. Daarnaast is er een kinderbad met een diameter van 6,7 m, perfect voor de kleintjes. Het goed onderhouden grasveld met parasols biedt een comfortabele en schaduwrijke plek om te ontspannen. Naast het zwembad vind je ook een douche voor extra gemak. Het appartement heeft een privéterras met een tafel, waar je kunt genieten van je ochtendkoffie met uitzicht op het zwembad, waardoor je de perfecte start van de dag hebt.

    Het appartement, gelegen op de eerste verdieping van een gebouw met een lift, is ontworpen voor comfort en functionaliteit. Bij binnenkomst vind je de woonkamer met eetgedeelte, uitgerust met een Smart TV en airconditioning, ideaal om te ontspannen na een dag verkennen. De moderne keuken, volledig uitgerust met een keramische kookplaat en alle benodigde keukengerei, is perfect voor het bereiden van je favoriete maaltijden. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Voor de slaaparrangementen zijn er drie slaapkamers: de hoofd slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een ruime inloopkast, de tweede slaapkamer heeft een uitschuifbed voor twee personen en de derde slaapkamer heeft een eenpersoonsbed. Twee badkamers met douche bieden extra comfort.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje