Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Punta Marinera

Lloret de Mar, Spanje

 

punta-marinerapunta-marinerapunta-marinerapunta-marinerapunta-marinera
Favoriet 
     

    v.a. 5.623

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Punta Marinera in Lloret de Mar

    Prachtig vakantiehuis gelegen op een uitzonderlijke plek binnen Lloret de Mar. Het ligt op slechts 400 meter van het zachte zand van het strand van Lloret de Mar, en op slechts 200 meter van de prachtige en afgelegen Cala Banys, een charmante rotsachtige inham verscholen langs de Camino de Ronda. Vanaf de drempel kunt u naar het strand wandelen en uzelf onderdompelen in het kristalheldere water waar de Costa Brava bekend om staat.

    De woning is verdeeld over twee niveaus. De begane grond herbergt een ruime en lichte woon-eetkamer (met tv) die toegang biedt tot de buitenruimte, naast een knusse lounge grenzend aan de volledig uitgeruste keuken (met oven, magnetron, koffiezetapparaat, vaatwasser, onder andere) en een handige gastentoilet.

    Bij het beklimmen van de bovenverdieping ontdekt u de slaapvertrekken, bestaande uit vier tweepersoons slaapkamers: één kamer met twee eenpersoonsbedden, twee kamers elk met een tweepersoonsbed, en de hoofdslaapkamer met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met ligbad. Daarnaast biedt een prachtig terras betoverend uitzicht op de zee. Dit niveau herbergt ook een andere complete badkamer met ligbad.

    Tot slot wacht een opmerkelijke en uitgestrekte buitenruimte op u, met een gemeubileerd eetgedeelte op het terras en een aangewezen chill-out ruimte om te ontspannen. De rest van het gebied is versierd met hoogwaardig kunstgras, aangevuld met een privézwembad dat uitnodigt tot een verfrissende duik.

    Buitenparkeerplaats voor 1-2 auto's.

    Wi-Fi inbegrepen in de prijs.

    Airconditioning inbegrepen in de prijs.

    Rookvrije woning.

    Huisdieren zijn niet toegestaan.

    Groepen jongeren worden niet geaccepteerd. Het huis wordt alleen verhuurd aan gezinnen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta