Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Finca Can Guillem Boquet

Manacor, Spanje

 

finca-can-guillem-boquetfinca-can-guillem-boquetfinca-can-guillem-boquetfinca-can-guillem-boquetfinca-can-guillem-boquet
Favoriet 
     

    v.a. 1.689

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Finca Can Guillem Boquet in Manacor

    Welkom in deze prachtige villa met een privézwembad en een betoverend uitzicht op zee, die een sereen toevluchtsoord biedt voor maximaal 6 gasten.

    Omringd door een rustige natuurlijke omgeving en een zorgvuldig onderhouden tuin, heeft de buitenkant van dit huis een chloorzwembad van 7,80x3,80 meter met dieptes variërend van 1,20 tot 1,70 meter, perfect om af te koelen op warme dagen. Rondom het zwembad staan verschillende ligstoelen om te ontspannen en te genieten van de zonnestralen.

    Nét voordat je het interieur betreedt, wacht er een volledig gemeubileerde veranda, compleet met een eettafel waar alle gasten kunnen genieten van heerlijke buitenmaaltijden bereid op de barbecue van het terras.

    Het interieur van dit huis met twee verdiepingen begint met een ruime woon-eetkamer, met twee banken die perfect zijn voor ontspanning en filmavonden met de Smart TV. Het volledig uitgeruste gasfornuis in de keuken zorgt voor de bereiding van heerlijke maaltijden, compleet met alle benodigde keukengerei voor uw gemak.

    Op de begane grond vindt u een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met een douche. Op de bovenverdieping zijn nog twee slaapkamers, elk voorzien van twee eenpersoonsbedden, en een badkamer met ligbad. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning om uw comfort tijdens uw verblijf te verhogen.

    Geschikt gelegen in de keuken, is de wasruimte met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Voor gasten die reizen met baby's zijn er op verzoek een kinderbedje en een kinderstoel beschikbaar.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje