Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Fernando

Manacor, Spanje

 

villa-fernandovilla-fernandovilla-fernandovilla-fernandovilla-fernando
Favoriet 
     

    v.a. 1.151

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Fernando in Manacor

    Mooie villa gelegen op het platteland in Manacor, met uitzicht. Het biedt plaats aan maximaal 6 personen.

    Bij binnenkomst in de accommodatie vindt u aan de voorgevel een prachtige gemeubileerde veranda van 10,7 m2 waar u onvergetelijke momenten kunt delen met familie en vrienden. Er is een zoutwaterzwembad van 9 x 4 m en een diepte variërend van 2,00 m tot 0,90 m. Rondom het zwembad is er een douche, vier ligstoelen en twee parasols. Er is een vaste barbecue en een houtoven ideaal om buiten te koken. De buitenruimtes hebben een verhard oppervlak van 100 m2 en een grasveld met moestuin van 35 m2. Voor de kleine kinderen is er een glijbaan. De privacy is totaal en er zijn twee parkeerplaatsen.

    De woonkamer met open haard en airconditioning is de ideale plek om te ontspannen door satelliet-tv te kijken, naar muziek te luisteren of een goed boek te lezen. De eetkamer bevindt zich in dezelfde ruimte als de woonkamer en daar kunt u genieten van onvergetelijke momenten met uw dierbaren. De keuken is onafhankelijk, heeft een gasfornuis en u kunt er elk denkbaar gerecht bereiden. De wasruimte is onafhankelijk en heeft 1 wasmachine, 1 strijkijzer en 1 strijkplank. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 2 met elk 1 tweepersoonsbed en 1 met 2 eenpersoonsbedden. Alle slaapkamers zijn voorzien van kledingkasten en er is indien nodig de beschikking over 1 kinderbedje voor de kleintjes. In deze villa zijn er 2 badkamers, één in het huis met een ligbad en een nieuwe buiten met een douche. De woning beschikt over airconditioning in de slaapkamers en in de woonkamer.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta