Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Banus Lodge

Marbella, Spanje

 

banus-lodge
Favoriet 
 

v.a. 581

  • Beoordeeld met een 9.6
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Banus Lodge in Marbella



Marbella is nog steeds één van mijn favoriete plekken in Spanje om naartoe te gaan. De pittoreske straatjes van deze fantastische plaats afgewisseld met de meest kleurrijke pleintjes en het iconische Puerto Banus zullen me nooit gaan vervelen. Wat mijn vakantie deze keer helemaal compleet heeft gemaakt, is het verblijf in Banus Lodge. Dit zeer leuke adresje ligt op een rustige locatie op slechts een klein stukje wandelen van Playa Nueva Andalucía en Playa El Rodeito.

De lodge bestaat uit een elftal bungalows met allemaal een eigen terras, waar je de dag in alle rust kunt starten met een zelf klaargemaakt ontbijtje. Het zoutwaterzwembad is het middelpunt van de vrolijke, tropische tuin, en de ligbedden staan er om een paar uurtjes per dag heerlijk op te luieren in het zonnetje. Bovendien is er een gezellige bar, waar je zelf je favoriete drankje kunt inschenken. Hier zou je de hele dag wel kunnen blijven, maar ga er ook zeker iedere dag even opuit, want in Marbella en omgeving is ontzettend veel te zien! 


  • GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;kindvriendelijk complex;receptie (geopend van 09:00 tot 12:00 uur en van 16:00 tot 19:00 uur);geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);drinkgelegenheden;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte; op de kamer;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;bagagerie;schoonmaak kamer 1 keer per week;huisdieren niet toegestaan,Regular:receptie (geopend van 09:00 tot 12:00 uur en van 16:00 tot 19:00 uur);geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);drinkgelegenheden;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte; op de kamer;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);handdoekenservice;buitenzwembad (lengte: 12; meter; breedte: 6; meter)(zout water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer 1 keer per week,Sports:fietsverhuur (huur),Pools:handdoekenservice;buitenzwembad (lengte: 12; meter; breedte: 6; meter)(zout water; buitenzitje: parasol; ligstoelen),Restaurant:drinkgelegenheden,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 11-01-2025 581,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

GF Gran Costa Adeje

..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Iberostar Selection Lanzarote Park

Zomer Wanneer je tussen 01-04-2024 en 31-10-2024 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 50 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijzij..

Playa Blanca