Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Los Lagos

Marbella, Spanje

 

los-lagoslos-lagoslos-lagoslos-lagoslos-lagos
Favoriet 
     

    v.a. 770

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Los Lagos in Marbella

    Breng je vakantie door in dit fantastische appartement voor maximaal 4 personen, met een gedeeld zwembad en prachtig uitzicht op zee. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Marbella zon.

    Gelegen in de prestigieuze urbanisatie Lagos de Santa Maria Golf, biedt dit appartement een luxe en comfortabele omgeving. Het complex beschikt over een gedeeld chloorzwembad, 23m lang en 14m breed, met dieptes variërend van 1m tot 2,20m. Er is ook een kinderbad met een diameter van 6 meter en een constante diepte van 0,50m, perfect voor de kleintjes. De ligweide is uitgerust met ligstoelen, parasols en een buitendouche.

    Dit duplex appartement ligt op de tweede verdieping met een lift en is verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond beschikt over een terras met een buitentafel en vier stoelen, evenals een chill-out ruimte met uitzicht op zee, perfect om te genieten van aangename avonden in de buitenlucht. Binnen is de wooneetkamer voorzien van een comfortabele bank, Smart TV en centrale airconditioning. De aparte keuken, met directe toegang tot het terras, is uitgerust met een keramische kookplaat en al het benodigde kookgerei. Er is ook een bar met twee krukken, ideaal voor het ontbijt of een snelle maaltijd. Extra voorzieningen zijn een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Op deze verdieping is ook een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een complete badkamer met een ligbad. Op de eerste verdieping vind je een tweede slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met een bad. Beide slaapkamers hebben directe toegang tot de terrassen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca