Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Monteazul

Marbella, Spanje

 

monteazulmonteazulmonteazulmonteazulmonteazul
Favoriet 
     

    v.a. 673

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Monteazul in Marbella

    Welkom in dit charmante appartement, perfect voor een vakantie voor 4+2 personen, op slechts 3 minuten rijden van Marbella Beach.

    De buitenruimte beschikt over een prachtig gemeenschappelijk chloorzwembad van 16 meter lang en 3-5 meter breed, met een diepte variërend van 1,10 tot 2 meter, ideaal voor een verfrissende duik op zonnige dagen. Daarnaast is er een kinderbad voor de kleintjes.



    De flat ligt op de vijfde verdieping van een gebouw met een lift en heeft twee verdiepingen. Bij binnenkomst vind je een volledig uitgeruste gaskeuken met alle keukengerei om heerlijke zelfgekookte maaltijden te bereiden. Deze keuken biedt directe toegang tot een terras met een barbecue, zodat je gemakkelijk buiten kunt eten. De woon/eetkamer met airconditioning en een Smart TV is de perfecte plek om te ontspannen na een dag vol avonturen. Een slaapbank in deze kamer biedt comfortabel plaats aan twee gasten. Deze verdieping heeft ook een complete badkamer met een douche.

    Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers met tweepersoonsbedden. Een slaapkamer biedt directe toegang tot een terras met een chill-out gedeelte en een schommelstoel, ideaal om te ontspannen. Een ander terras, uitgerust met ligstoelen, biedt een privéruimte om te zonnebaden. Een tweede badkamer met een douche completeert de voorzieningen van het appartement, zodat alle gasten voldoende ruimte en comfort hebben.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje