Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Caybeach Princess

Maspalomas, Spanje

 

caybeach-princesscaybeach-princesscaybeach-princesscaybeach-princesscaybeach-princess
Favoriet 
 

v.a. 419

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Caybeach Princess in Maspalomas

Wil je verblijven in een levendige streek, maar ook genieten van je welverdiende rust? Caybeach Princess heeft precies wat je zoekt! Dit 3-sterren bungalowcomplex ligt net buiten het centrum van Maspalomas en biedt een topvakantie voor het hele gezin.  Terwijl jij heerlijk tot rust komt op je ligbedje, zullen de allerkleinste vakantiegangers zich urenlang vermaken in de (verwarmde) zwembaden. Zijn ze even uitgespetterd? Dan is er ook nog een leuke speeltuin én een gezellige Miniclub. Wanneer je wil uitwaaien bij de zee hoef je het niet ver te zoeken. In de omgeving zijn meerdere zandstranden, waaronder het populaire Playa del Inglés. Een shuttlebus brengt je hier gratis naartoe. En hadden we al verteld dat er een waterpark én een pretpark in de buurt liggen? Zo kun je, tussen al het ontspannen door, toch van de nodige actie genieten!Ook toe aan zo'n heerlijke zonvakantie? Bekijk snel de prijzen en boek jouw verblijf bij Caybeach Princess!
  • Zwembaden Kinderbad Zandstrand Zwembadbar Animatie Snackbar Waterpark Voetbal WiFi Wasservice
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 11-12-2024 419,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

GF Gran Costa Adeje

..

Costa Adeje

Iberostar Selection Lanzarote Park

Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

Playa Blanca

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta