Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

El Cantal

Mojácar, Spanje

 

el-cantalel-cantalel-cantalel-cantalel-cantal
Favoriet 
     

    v.a. 1.240

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    El Cantal in Mojácar

    Welkom in dit comfortabele en gezellige appartement met een gemeenschappelijke tuin en zwembad voor maximaal 4 personen.

    Gelegen in het pittoreske kustplaatsje Mojácar, ligt dit charmante vakantieappartement in een rustige urbanisatie dicht bij het strand en heeft een gemeenschappelijk chloorzwembad in het midden van een gemeenschappelijke tuin met een goed onderhouden gazon waar u kunt ontspannen onder de parasols van de de gemeenschap. Het zwembad meet 12x6 meter en heeft een diepte van 1 tot 2,5 meter. Vanuit het appartement zelf kunnen we vanaf het gemeubileerde terras genieten van het uitzicht op de Middellandse Zee, ideaal voor een aangename middag.

    De gezellige flat is verdeeld over één verdieping en heeft een woon-eetkamer waar u kunt ontspannen en genieten van het uitzicht op zee of tv kunt kijken, uitgerust met Smart TV, die zich in de woonkamer bevindt. Het heeft een tafel met vier stoelen waar u samen met uw gezelschap van kunt genieten, en airconditioning om de kamer te koelen. Het heeft een keramische kookplaat die open staat voor de woon-eetkamer, waar u in alle comfort gebruik kunt maken van uw kookgerei, samen met een kinderstoel als u met kinderen reist. Als het om slapen gaat, is er een hoofdslaapkamer voorzien van een tweepersoonsbed, kledingkast en en-suite badkamer met ligbad en een tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning om uw verblijf comfortabeler te maken. Daarnaast heeft de flat nog een badkamer met een douche. Voor uw gemak is er een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank aanwezig.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Zomer Wanneer je tussen 01-04-2024 en 31-10-2024 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 50 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijzij..

    Playa Blanca

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje