Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Centric

Palma de Mallorca, Spanje

 

centriccentriccentriccentriccentric
Favoriet 
     

    v.a. 1.340

    • Max. 5 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Centric in Palma de Mallorca

    Dit prachtige appartement is een oase van rust gelegen in het centrum van Palma de Mallorca met een terras en beschikbaar voor 5 personen.

    In het bruisende Palma vinden we deze oase van rust, de beste ervaring om Palma en zijn omgeving te ontdekken. Geniet van een gezellig terras boven in de flat, waar u na een heerlijk dagje winkelen heerlijk kunt ontspannen, een boek kunt lezen of een aperitief kunt nuttigen met vrienden of familie.

    De moderne woning heeft twee verdiepingen, perfect voor een vakantieverblijf. Bij binnenkomst vind je een ruime woon-eetkamer met airconditioning en een Smart TV. Deze open ruimte heeft ook een volledig uitgeruste keuken met een keramische kookplaat, ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden.

    De eerste verdieping heeft twee goed ingerichte slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, tv, airconditioning en een kledingkast. De tweede slaapkamer heeft een onderschuifbed, tv, airconditioning en een kledingkast. Bovendien is er op deze verdieping een badkamer met een douche.

    Een trap leidt naar de tweede verdieping, waar je nog een slaapkamer vindt met een onderschuifbed, tv, airconditioning en een ladekast. Het huis heeft ook een wasmachine, strijkplank en strijkijzer voor je gemak. Op verzoek kunnen we een kinderbedje en een kinderstoel leveren voor degenen die met kinderen reizen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje