Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Es Moli Dels Reis

Palma de Mallorca, Spanje

 

es-moli-dels-reises-moli-dels-reises-moli-dels-reises-moli-dels-reises-moli-dels-reis
Favoriet 
     

    v.a. 3.245

    • Max. 11 personen
    • 6 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Es Moli Dels Reis in Palma de Mallorca

    Geniet van je beste zomer in Palma de Mallorca in dit huis met privézwembad in Son Sardina. Het biedt plaats aan 11 gasten.

    Na een dag winkelen in de stad of rondslenteren over het eiland kunt u het beste ontspannen in de buitenruimtes van dit prachtige landhuis en afkoelen in het privé-chloorzwembad van 6,7 x 6,2 meter en een diepte van tussen de 1,6 en 1,6 meter. en 1,8 meter. De ligstoelen bij het zwembad zijn ideaal om van de zon te genieten en de pergola in de tuin is de ideale plek om 's avonds te genieten van een heerlijke barbecue. Bovendien heeft de buitenkant van het huis een buitenbadkamer, compleet met douche.

    Het huis met twee verdiepingen heeft een eenvoudige en klassieke stijl. Op de begane grond hebben we de eetkamer met tv; de ruime keuken is voorzien van een gasfornuis. Op de begane grond vindt u ook 2 slaapkamers (een met twee eenpersoonsbedden en de andere met een tweepersoonsbed). Er zijn ook twee badkamers met een douche, waarvan één een eigen badkamer heeft. Op de eerste verdieping hebben we nog een woonkamer en de rest van de slaapkamers, allemaal met een tweepersoonsbed, behalve de laatste met een onderschuifbed. Op deze verdieping hebben we nog twee badkamers met douche, waarvan één en-suite. Het huis heeft een wasmachine, strijkijzer en strijkplank, airconditioning in alle kamers, evenals 2 kinderbedjes en 2 kinderstoelen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje