Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Teulera

Palma de Mallorca, Spanje

 

villa-teuleravilla-teuleravilla-teuleravilla-teuleravilla-teulera
Favoriet 
     

    v.a. 2.406

    • Max. 5 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Teulera in Palma de Mallorca

    Welkom in dit spectaculaire huis voor 5 personen, met een privézwembad en op slechts 3,6 km van het strand in een rustige, vredige omgeving van Palma, de hoofdstad van het eiland.

    Dit fantastische woonhuis biedt een geweldig privé-chloorzwembad van 7,5 x 4 meter en met een waterdiepte van 0,9 tot 2 meter, zodat u ondanks dat u in de stad bent, een leuke tijd kunt doorbrengen met zwemmen. Je hebt ook een buitendouche om je af te wassen en daarna kun je zonnebaden op de 3 beschikbare ligstoelen. U kunt ook buiten op het terras of op de veranda genieten van een heerlijke maaltijd.

    Vanaf het straatniveau heeft u toegang tot de begane grond van het huis. Hier vindt u een luchtige woonkamer met airconditioning waar u televisie kunt kijken of naar muziek kunt luisteren. Het staat open voor de eetkamer met de keuken ernaast. Deze is uitgerust met een keramische kookplaat en alles wat je nodig hebt om te koken, een tafel met stoelen en toegang naar buiten. Dan heb je een badkamer met douche en twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en de andere met een eenpersoonsbed. Als u bij de ingang de trap afdaalt, vindt u de tweede badkamer van het huis, met ligbad, en nog twee slaapkamers met airconditioning. Eén heeft een tweepersoonsbed en de andere heeft een eenpersoonsbed. Alle slaapkamers zijn voorzien van een kast. Een babybedje en een kinderstoel zijn aanwezig. Het huis is voorzien van centrale verwarming op olie. De wasruimte beschikt over een wasmachine, een wasdroger, een strijkijzer en een strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje