Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence Comtat Sant Jordi 2p4 clim VM

Platja d Aro, Spanje

 

residence-comtat-sant-jordi-2p4-clim-vmresidence-comtat-sant-jordi-2p4-clim-vmresidence-comtat-sant-jordi-2p4-clim-vmresidence-comtat-sant-jordi-2p4-clim-vmresidence-comtat-sant-jordi-2p4-clim-vm
Favoriet 
     

    v.a. 549

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Résidence Comtat Sant Jordi 2p4 clim VM in Platja d Aro

    Het aparthotel 'Comtat San Jordí' ligt op Platja d'Aro, op slechts 150 meter van het dichtstbijzijnde strand (bereikbaar via trappen), een van de mooiste kreken en op 1 km van het stadscentrum in een aangename groene woonwijk Gebied.
    De residentie bestaat uit 167 appartementen, volledig gerenoveerd in 2006, verdeeld over 5 gebouwen (gebouwen met 3 verdiepingen zonder lift).

    Attracties van de residentie:
    - 2 grote buitenzwembaden (waarvan een voor kinderen) niet verwarmd, met bewaking van 10 tot 21 uur - open volgens het weer; speeltuin, ping-pong;
    - betaalde tafelvoetbal en biljart;
    - mogelijkheid tot fietsverhuur en internettoegang tegen betaling.

    De Residence Comtat San Jordí, gelegen op 150m van het dichtstbijzijnde strand (bereikbaar via trappen) en op 1 km van het stadscentrum in een aangename, groene woonwijk, bestaat uit appartementen met airconditioning voor 4 en 6 personen met een kitchenette (magnetron , oven, enz.), badkamer of douchekamer, satelliettelevisie (Franse en Spaanse zenders) en een balkon met tuinmeubilair.

    Tot uw beschikking: Buiten, niet-verwarmd zwembad geopend van half juni tot half september (als het weer het toelaat), kinderspeelplaats, tafeltennis, tafelvoetbal en biljart (tegen betaling), fietsverhuur, wifi-aansluiting (tegen betaling) , Wasserij (extra kosten), parkeerplaats (betalend), 24-uurs receptie, restaurant, snack-bar, kleine supermarkt.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Zomer Wanneer je tussen 01-04-2024 en 31-10-2024 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 50 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijzij..

    Playa Blanca

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta