Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Servatur Caribe

Playa de las Americas, Spanje

 

servatur-caribe
Favoriet 
 

v.a. 418

  • Beoordeeld met een 7.7
  • 3 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Servatur Caribe in Playa de las Américas

Op ca. 600 m van het strand ligt het aparthotel APARTAMENTOS CARIBE. Diverse restaurants en bars vindt u in de buurt van het hotel. Het centrum bevindt zich op ongeveer 500 m van het hotel. Diverse winkels en een supermarkt zijn te vinden binnen een straal van ca. 600 m. De afstand naar de luchthaven is ongeveer 18 km. In de omgeving zorgen een discotheek (op 500 m afstand), een recreatiepark (op 600 m afstand), een bioscoop (op 1,5 km afstand) en een golfbaan (op 3 km afstand) voor het nodige vertier in de mooiste tijd van het jaar. Dit hotel beschikt over een 24-uurs receptie (u kunt 24 uur per dag inchecken), een lobby, Wi-Fi, een lift, parkeergelegenheid en een tv-lounge. In de buitenruimte van het resort bevindt zich een tuin en een zoetwaterzwembad, met ligstoelen en parasols. Bovendien kunt u buiten op een zonneterras ontspannen. Uw waardevolle eigendommen kunt u in de kluis bewaren en uw bagage kan in de opslagruimte van het hotel worden opgeslagen. Voor de jongste kinderen zijn er hoge kinderstoelen en babybedjes beschikbaar. Om uw kleding te reinigen heeft u de beschikking over een wasservice. Indien nodig kunt u contact opnemen met de medische dienst. Gasten van de accommodatie kunnen door het hotelpersoneel worden gewekt. Voor congressen en andere zakelijke bijeenkomsten biedt het hotel een conferentieruimte met printer en fax. Als u de vakantieregio wilt verkennen, kunt u gebruik maken van het auto- en motorverhuurbedrijf in de buurt van het hotel. Door de barrièrevrije faciliteiten zoals b.v. barrièrevrije toegangen en rolstoeltoegankelijke kamers is het hotel ook geschikt voor personen met beperkte mobiliteit (Afmetingen: breedte liftdeur: 0,72 m). Verzorging De enige maaltijdoptie in het hotel is logies met ontbijt. Ontbijt wordt aangeboden continentaal (extra`s op aanvraag). De lunch wordt geserveerd met gerechten à la carte. Voor drankjes kunt u terecht in een restaurant met terras en een cafetaria alsook in een snackbar. Voor self-catering, de gasten kunnen gebruik maken van een kichenette, een magnetron, een waterkoker, een koelkast en een eetgedeelte. Afstanden Dichtstbijzijnde stad: ca. 840 km Bushalte: ca. 600 m Dichtstbijzijnde haven: ca. 8 km Afstand tot de zee: ca. 600 m Dichtstbijzijnde arts: ca. 1 km Dichtstbijzijnde tandarts: ca. 1 km Dichtstbijzijnde apotheek: ca. 50 m Dichtstbijzijnde ziekenhuis: ca. 1 km Dichtstbijzijnde bank: ca. 1 km Sport/Activiteiten Een minigolfbaan bij het hotel biedt u tijdverdrijf tijdens de mooiste periode van het jaar. Op het terrein van het hotel is er ook de mogelijkheid te biljarten. Een wedstrijd tafeltennis zorgt bovendien voor afwisseling. Naast een tennisbaan (hardcourt) in de omgeving van het hotel is er ook een tennisverhuur. Voor fietsers is er een fietsverhuur evenals een berging. In de wellnessruimte worden massages aangeboden. Aanvullende informatie Check in is mogelijk vanaf 14 uur, uitchecken tot 11 uur.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-05-2025 voor een 8-daagse vakantie 418,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Iberostar Selection Lanzarote Park

Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

Playa Blanca

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

GF Gran Costa Adeje

..

Costa Adeje