Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Canta

Playa de Muro, Spanje

 

villa-cantavilla-cantavilla-cantavilla-cantavilla-canta
Favoriet 
     

    v.a. 1.601

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Canta in Playa de Muro

    Welkom in deze prachtige villa op slechts 100 meter van Playa de Muro en geschikt voor maximaal 8 gasten.

    De buitenkant van deze villa beschikt over een terras bij de ingang waar u rustig kunt ontspannen op de aanwezige strandstoelen. U vindt er ook een perfecte tafel om buiten te eten in het gezelschap van uw dierbaren. De woning is gelegen in een woonwijk, zeer dicht bij het strand en met nabijgelegen buren.

    In het huis vindt u een ruime en lichte woon-eetkamer met een bank die, samen met de Smart TV en airconditioning, het verblijf comfortabeler maakt. In dezelfde woonkamer staat een tafel waar u met alle gezelschap kunt eten. De aparte keuken, met gasfornuizen, biedt al het benodigde keukengerei om te koken tijdens uw verblijf in de villa, evenals nog een eethoek. Wat de slaapkamers betreft, er zijn in totaal 3 kamers met kasten. De hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed en ruimte voor een kinderbedje als u met een baby komt. Deze slaapkamer heeft een en-suite badkamer met douche (hoewel geen toilet). De andere twee slaapkamers zijn verbonden door een gang met airconditioning die de kamers verkoelt. Eén ervan heeft een tweepersoonsbed en de laatste heeft twee eenpersoonsbedden. Tenslotte heeft de villa nog een complete badkamer met douche. Beneden vindt u een ruimte met tafeltennis en een fietsenstalling. Daarnaast is er een wasmachine in de keuken, evenals een strijkijzer en strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca