Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

RIU Playa Park

Playa de Palma, Spanje

 

riu-playa-parkriu-playa-parkriu-playa-parkriu-playa-parkriu-playa-park
Favoriet 
 

v.a. 780

  • Beoordeeld met een 9
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

RIU Playa Park in Playa De Palma

Welkom in het 4-sterren RIU-hotel Playa Park. Hier voel je een moderne ambiance die past bij jouw sfeervolle week in Playa de Palma. Maak je dagen in Mallorca onvergetelijk aan één van de zwembaden en het zonneterras; waar je lekker vertoefd op de ligbedden terwijl alle drankjes bij de swim-up poolbar verzorgd worden. Jouw avonden maak je onvergetelijk met de diverse maaltijden uit de buffetrestaurants. Waar je het met de thema-avonden en showcooking elke avond weer verwennerij is. De sfeervolle bars geven je de afsluiting; die de weergaloze dagen in de zon van Mallorca compleet maken. Kom met je geliefde partner; in de watten liggen bij RIU Playa Park!
  • Zwembaden Poolbar Animatie Fitnessruimte Snackbar Buffetrestaurants WiFi Ligbedden Lift Receptie
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 23-10-2024 780,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

GF Gran Costa Adeje

..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Iberostar Selection Lanzarote Park

Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

Playa Blanca