Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vibra Algarb

Playa d'en Bossa, Spanje

 

vibra-algarbvibra-algarbvibra-algarbvibra-algarbvibra-algarb
Favoriet 
 

v.a. 480

  • Beoordeeld met een 7.6
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vibra Algarb in Playa Den Bossa

Zin in een zonvakantie op Ibiza op een toplocatie? Dan is Vibra Algarb wat voor jou! Dit pas gerenoveerde hotel is ideaal gelegen, direct aan zee en midden in het vakantiegebied van Playa den Bossa. In de omgeving vind je gezellige bars en restaurants, en je kunt er lekker shoppen. Ibiza-stad ligt op slechts 3 kilometer afstand! Maar ook in het 4-sterrenhotel zelf is het heerlijk verblijven, dankzij het zwembad met zonneterras. Drink een drankje in de poolbar, strijk neer in het strandrestaurant of boek een massage. De kinderen kunnen zich op-en-top vermaken in het kinderbad of de speeltuin. Daarnaast wordt er gezorgd voor entertainment. Zin in een flinke dosis zon, zee en strand? Boek dan snel je verblijf bij Vibra Algarb.
  • Zwembad Kinderbad Poolbar Wellness Massage Snackbar Restaurants WiFi Wasservice Speeltuin
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 14-10-2024 480,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

GF Gran Costa Adeje

..

Costa Adeje

Iberostar Selection Lanzarote Park

Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

Playa Blanca

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta