Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Can Ferrer

Pollença, Spanje

 

can-ferrercan-ferrercan-ferrercan-ferrercan-ferrer
Favoriet 
     

    v.a. 1.474

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Can Ferrer in Pollenca

    Welkom in dit fantastische landhuis aan de rand van Pollensa, waar 4 personen kunnen genieten van de authentieke essentie van een Mallorcaans huis.
    De prachtige tuin van dit prachtige rustieke huis nodigt uit om rustig te ontspannen terwijl u geniet van een lekkere duik in het chloorbad of misschien zonnebaadt op een van de 4 ligstoelen of op het frisse grasveld. Het zwembad is 7 x 5 meter groot en heeft een waterdiepte van 1 tot 1,8 meter. Na een mooie ochtend wacht de gemeubileerde veranda en hier kunt u een heerlijke barbecue proeven, bereid door liefhebbers van buiten koken. Het terrein is omheind en de privacy is totaal.

    De accommodatie bestaat uit 2 verdiepingen en verrast met zijn sterke Mallorcaanse karakter. Het weerspiegelt duidelijk de essentie van de rustieke huizen op het eiland met zijn oude maar bewaard gebleven meubels, zijn houten balken en zijn prachtige decoratieve details. De woon - eetkamer benadrukt deze stijl met zijn indrukwekkende schoorsteen en nodigt uit om samen naar de satelliet-tv te kijken of een praatje te maken. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, een oven, een tafel met stoelen om hier van uw maaltijden te genieten en nog veel meer. De wasmachine, strijkijzer en strijkplank bevinden zich ook in de keuken. Op de eerste verdieping vindt u de twee slaapkamers van het huis, beide met een en-suite badkamer met ligbad, kast, airco en uitgang naar het terras. Een van de slaapkamers heeft een tweepersoonsbed en de andere heeft twee eenpersoonsbedden. Ten slotte kunnen we een kinderbedje en een kinderstoel klaarmaken als u met uw baby reist.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca