Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Mercuri

Port d Alcudia, Spanje

 

mercurimercurimercurimercurimercuri
Favoriet 
     

    v.a. 956

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Mercuri in Port d Alcudia

    Welkom in dit prachtige appartement voor 4 personen, met een prachtig terras en op slechts 120 meter van het strand in Puerto de Alcúdia.

    Dit mooie en vernieuwde appartement is perfect voor zeeliefhebbers. Het nodigt u uit om te genieten van een goed ontbijt op het terras, zodat u de energie krijgt die u nodig heeft om in een paar stappen het strand te bereiken en een geweldige dag door te brengen met zwemmen in het kristalheldere water of zonnebaden op het fijne, witte zand. Als u terugkomt, is het terras wederom de beste plek voor een heerlijk diner in de buitenlucht.

    In dit appartement - gelegen op de eerste verdieping van een gebouw zonder lift - voelt u zich thuis dankzij een moderne en vernieuwde sfeer. De woon-eetkamer met airconditioning is perfect voor een heerlijk banket of voor een familiegesprek terwijl u satelliet-tv kijkt. De keuken, met een keramische kookplaat, biedt alles wat je nodig hebt om te koken en er is een wasruimte waar je de wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank vindt. Er zijn twee slaapkamers, beide voorzien van een kast en een ventilator. Eén heeft een tweepersoonsbed en uitgang naar een klein terras en de andere heeft twee eenpersoonsbedden. Een babybedje en een kinderstoel zijn aanwezig. De badkamer van de accommodatie is voorzien van een douche.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Zomer Wanneer je tussen 01-04-2024 en 31-10-2024 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 50 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijzij..

    Playa Blanca