Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Martin

Portocolom, Spanje

 

casa-martincasa-martincasa-martincasa-martincasa-martin
Favoriet 
     

    v.a. 1.572

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Martin in Portocolom

    Dit charmante gelijkvloerse huis ligt in het kustgebied van Portocolom en biedt een gezellige sfeer en alle nodige voorzieningen voor een ontspannen vakantie. Het beschikt over een privézwembad, een prachtig ingerichte veranda en een barbecue voor 6 personen om optimaal te genieten van hun vakantie op Mallorca.

    In de buitenruimte vindt u een zwembad van 7 meter lang en 4 meter breed, met een diepte variërend van 0,90 meter tot 1,80 meter, ideaal om af te koelen op warme dagen. Daarnaast is er een buitendouche na een verkwikkende duik. Het gedeelte met ligstoelen biedt een rustige ruimte om buiten te zonnebaden en te ontspannen. Er is ook een veranda en een terras, waar u buiten kunt genieten van een heerlijke barbecue. Het terrein is omheind en er zijn buren in de buurt.

    Binnen is de woonkamer uitgerust met een Smart TV en een eettafel voor 6 personen. De keuken is onafhankelijk en heeft een keramische kookplaat en al het benodigde keukengerei om heerlijke maaltijden te bereiden. De wasruimte, gelegen op het terras, beschikt over een wasmachine en droger, en er is ook een strijkijzer en strijkplank. In het chalet bevinden zich drie slaapkamers, allen met toegang naar buiten. De hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een en-suite badkamer, terwijl de andere twee slaapkamers respectievelijk een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden hebben. Daarnaast is er nog een complete badkamer in de accommodatie. In het huis vindt u 4 ventilatoren en wij kunnen een kinderbedje en een kinderstoel ter beschikking stellen als u met uw baby reist.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Zomer Wanneer je tussen 01-04-2024 en 31-10-2024 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 50 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijzij..

    Playa Blanca

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje