Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cas Padrins (Portopetro)

Portopetro, Spanje

 

cas-padrins-portopetrocas-padrins-portopetrocas-padrins-portopetrocas-padrins-portopetrocas-padrins-portopetro
Favoriet 
     

    v.a. 1.374

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Cas Padrins (Portopetro) in Portopetro

    Dit gezellige, typisch Mallorcaanse huis aan zee verwelkomt 4 gasten in het dorp Portopetro.

    Dankzij het terras op de derde verdieping van dit huis, uitgerust met 3 ligstoelen en een parasol, kunt u onder de warme zon en het mediterrane klimaat genieten van het uitzicht op de haven. Bij de ingang van het huis kunt u enkele stoelen en een tafel neerzetten om te genieten van een goed ontbijt aan zee.

    Het rustieke interieur van het huis, verdeeld over drie verdiepingen, begint met een woonkamer op de begane grond. In deze ruimte vindt u een tafel waar u samen met uw gezelschap kunt genieten van heerlijke maaltijden. Naast de woonkamer vindt u de aparte keuken uitgerust met een keramische kookplaat met al het benodigde keukengerei om comfortabel te koken tijdens uw verblijf in het huis. Om de begane grond compleet te maken is er een complete badkamer met douche. Als u de trap opgaat, bereikt u de tweede woonkamer van het huis, die dankzij het balkon een perfect uitzicht op zee heeft. Deze kamer heeft een smart-tv, zodat u kunt genieten van een avondje films, en airconditioning om de warme Mallorcaanse avonden verfrissender te maken. Op dezelfde verdieping bevinden zich de twee slaapkamers van het huis, met in elke kamer een tweepersoonsbed en een ventilator. Eén van de slaapkamers heeft een televisie. Een tweede badkamer zonder douche bedient deze eerste verdieping. Tenslotte, als u met een baby reist, zijn er een kinderbedje en een kinderstoel aanwezig. Het huis beschikt over een wasmachine, strijkijzer en strijkplank waar u tijdens uw verblijf gebruik van kunt maken.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Zomer Wanneer je tussen 01-04-2024 en 31-10-2024 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 50 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijzij..

    Playa Blanca

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje