Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

RIU Vistamar

Puerto Rico, Spanje

 

riu-vistamarriu-vistamarriu-vistamarriu-vistamarriu-vistamar
Favoriet 
 

v.a. 840

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

RIU Vistamar in Puerto Rico

RIU Vistamar doet zijn naam absoluut eer aan: overal vanuit dit 4-sterrenhotel heb je een geweldig uitzicht over de zee. RIU Vistamar ligt op een schitterende locatie, op een rots boven zee, in Puerto Rico op Gran Canaria. Het hotel heeft alle faciliteiten in huis voor een heerlijke zonvakantie. Neem een duik in een van de 2 zwembaden, ontspan op het zonneterras, pak de gratis shuttle naar het strand of ga lekker sporten. Helemaal fijn: je verblijf is all inclusive! En met 3 restaurants en 3 bars kom je hier niks tekort. Wil jij ook volop genieten van de zon op de Canarische Eilanden? Boek dan snel je verblijf bij RIU Vistamar!
  • 2 zwembaden Kinderbad Zandstrand Animatie Kidsclub Fitnessruimte Snackbar 3 restaurants Volley Kapper
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 22-09-2024 840,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

GF Gran Costa Adeje

..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Iberostar Selection Lanzarote Park

Zomer Wanneer je tussen 01-04-2024 en 31-10-2024 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 50 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijzij..

Playa Blanca