Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ratxo Retreat Hotel

Puigpunyent, Spanje

 

ratxo-retreat-hotel
Favoriet 
 

v.a. 1.540

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Ratxo Retreat Hotel in Puigpunyent



Ik sta op het balkon van mijn suite, de warme ochtendlucht streelt mijn gezicht, terwijl ik uitkijk over de bergen en de vallei. De zon begint langzaam te verschijnen, haar gouden stralen verlichten de toppen van de Sierra de Tramontana. Hier, in het Ratxo Retreat Hotel, voel ik me één met de natuur. De rust en stilte zijn overweldigend. Het is alsof de tijd heeft stilgestaan. Ik sluit mijn ogen en luister naar het zachte ruisen van de wind door de bomen. Dit is mijn moment van pure ontspanning.

In het Ratxo Retreat Hotel ervaar je de ultieme luxe in een adembenemende omgeving. De stijlvolle kamers en suites zijn uitgerust met alle moderne gemakken en bieden een prachtig uitzicht op de bergen. Ontspan aan het zwembad, geniet van een massage in de spa of laat je verwennen met een culinaire ervaring in het restaurant.


  • Mandatory:toeristenbelasting: circa 2;20 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Wellness:hamam;sauna (tegen betaling);fitnessruimte (tegen betaling);massage (tegen betaling);schoonheidsbehandelingen (tegen betaling),GeneralFacility:Officiële classificatie: 5 sterren;authentieke accommodatie;receptie (24 uur geopend);lift;kluisje (op de kamer);eetgelegenheden: restaurant (aantal 1);drinkgelegenheden: bar aantal 1;roomservice;televisiehoek;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;parkeerterrein (beperkt beschikbaar);wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per dag;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;wasgelegenheid: wasservice: tegen betaling;schoonmaak kamer 1 keer per dag;huisdieren niet toegestaan;kluisje op de kamer: gratis;wi-fi in openbare ruimte: gratis;wi-fi op de kamer: gratis;airconditioning: bij de reissom inbegrepen;handdoekenpakket: bij de reissom inbegrepen;handdoekenservice: bij de reissom inbegrepen;lakenpakket: bij de reissom inbegrepen,Regular:receptie (24 uur geopend);lift;kluisje (op de kamer);eetgelegenheden: restaurant (aantal 1);drinkgelegenheden: bar aantal 1;roomservice;televisiehoek;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;parkeerterrein (beperkt beschikbaar);wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);wasgelegenheid: wasservice: tegen betaling;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per dag;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;hamam;sauna (tegen betaling);fitnessruimte (tegen betaling);massage (tegen betaling);schoonheidsbehandelingen (tegen betaling);douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;tennisbaan (tegen betaling);handdoekenservice;binnenzwembad(zoet water; ligstoelen (gratis) );buitenzwembad(zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) );schoonmaak kamer 1 keer per dag;kluisje op de kamer: gratis;wi-fi in openbare ruimte: gratis;wi-fi op de kamer: gratis;airconditioning: bij de reissom inbegrepen;handdoekenpakket: bij de reissom inbegrepen;handdoekenservice: bij de reissom inbegrepen;lakenpakket: bij de reissom inbegrepen,Sports:tennisbaan (tegen betaling);fietsverhuur (huur),Pools:handdoekenservice;binnenzwembad(zoet water; ligstoelen (gratis) );buitenzwembad(zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) ),Restaurant:eetgelegenheden: restaurant (aantal 1);drinkgelegenheden: bar aantal 1
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 09-09-2025 1.540,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Iberostar Selection Lanzarote Park

Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

Playa Blanca

GF Gran Costa Adeje

..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje