Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Laguna

Punta Umbría, Spanje

 

lagunalagunalagunalagunalaguna
Favoriet 
     

    v.a. 613

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Laguna in Punta Umbría

    Welkom in dit mooie appartement gelegen in het Laguna Residential-complex, met een gedeeld zwembad en op slechts 10 minuten lopen van het strand van El Portil. Het is ideaal voor 4 gasten.

    De buitenkant van het pand is perfect om te genieten van het warme zuidelijke klimaat. U vindt er een gemeenschappelijk chloorzwembad van 35 meter lang en 21 meter breed, met een diepte variërend van 1,20 tot 1,90 meter. Ontspan op het grasveld of koel buiten af met een zoetwaterdouche. Houd er rekening mee dat als u zich in een wooncomplex bevindt, er directe buren zijn.

    Binnen vindt u een terras voor lange gesprekken met uw metgezellen. De woon-eetkamer is voorzien van een smart-tv en enkele boeken voor entertainment. De aparte keuken met keramische kookplaat is uitgerust met al het benodigde keukengerei voor comfortabel koken. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Voor slaapplaatsen zijn er twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden, beide uitgerust met ventilatoren. Een badkamer met ligbad maakt uw verblijf compleet.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca