Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sanlucar Golf

Sanlúcar de Barrameda, Spanje

 

sanlucar-golfsanlucar-golfsanlucar-golfsanlucar-golfsanlucar-golf
Favoriet 
     

    v.a. 788

    • Max. 5 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sanlucar Golf in Sanlúcar de Barrameda

    Welkom in dit mooie appartement, ideaal voor 6 personen, waar u kunt genieten van uw welverdiende vakantie in Sanlúcar de Barrameda. Het ligt in een mooi complex met een gedeeld zwembad en een speeltuin voor de kleintjes.

    De buitenkant van het pand is perfect om te genieten van het gemeenschappelijke zwembad of het grasveld terwijl u zonnebaadt of kletst met vrienden. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin in de tuin. Eenmaal binnen in het appartement hebben de gasten toegang tot een overdekt terras, ideaal om te ontspannen na een dag de omgeving verkend te hebben.

    Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een gebouw zonder lift en heeft een eenvoudig en licht interieur. De woon-eetkamer is uitgerust met een smart-tv en er staan ook een tafel en krukken bij het raam die aansluiten op de keuken. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat en al het benodigde keukengerei voor comfortabel koken. Daarnaast is er een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig. Wat de slaapplaatsen betreft, zijn er drie slaapkamers: één met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met ligbad, de tweede met twee eenpersoonsbedden en de derde met een uitklapbare slaapbank die plaats biedt aan twee personen. Een tweede badkamer, eveneens met ligbad, bevindt zich in de gang. Houd er rekening mee dat er geen kinderbedje of kinderstoel aanwezig is.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca