Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Victoria Sunset Suites

Sant Josep de sa Talaia, Spanje

 

hotel-victoria-sunset-suites
Favoriet 
 

v.a. 897

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Victoria Sunset Suites in Sant Josep de sa Talaia



Terwijl de zon langzaam ondergaat, rijd ik omhoog door de kronkelde weggetjes op Ibiza. Nog een stukje verder de berg op en ik bereik mijn eindbestemming; Hotel Victoria Sunset Suites. Ik begrijp gelijk waar dit hotel zijn naam aan te danken heeft, het uitzicht is werkelijk adembenemend!

Ik krijg de sleutels van mijn suite, wat mijn glimlach alleen nog maar groter maakt. Binnen heerst een oase van rust, waar de ruimtes zijn ingericht met natuurlijke materialen en lichte kleuren. Plof neer op een van de ligbedjes op het balkon en geniet van de Spaanse warmte. Het hotel beschikt over een binnenzwembad, perfect om even aan de zon te ontsnappen. Liever erop uit?  De prachtige stranden en idyllische dorpen in het noordwesten van het eiland zijn gemakkelijk te bereiken. Bestel bij de bar 's avonds een heerlijke cocktail terwijl je de dag van vandaag en plannen voor morgen met elkaar bespreekt. Aan dit leventje kan ik wel wennen. 


  • Pools:handdoekenservice (gratis);binnenzwembad(zoet water; ligstoelen (gratis) ),Kids:babybedje;kinderstoel,Wellness:sauna;fitnessruimte (gratis);massage (tegen betaling),Restaurant:eetgelegenheden: restaurant (tegen bijbetaling);drinkgelegenheden: bar,Regular:geen lift aanwezig;lobby;roomservice;parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant (tegen bijbetaling);drinkgelegenheden: bar;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 7 keer per week;sauna;fitnessruimte (gratis);massage (tegen betaling);douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;babybedje;kinderstoel;biljart;tafeltennis;handdoekenservice (gratis);binnenzwembad(zoet water; ligstoelen (gratis) );schoonmaak kamer 7 keer per week,Sports:biljart;tafeltennis,GeneralFacility:receptie;geen lift aanwezig;lobby;roomservice;parkeerterrein;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 7 keer per week;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;schoonmaak kamer 7 keer per week;huisdieren niet toegestaan

Top vakantiehuizen in Spanje

GF Gran Costa Adeje

..

Costa Adeje

Iberostar Selection Lanzarote Park

Zomer Wanneer je tussen 01-04-2024 en 31-10-2024 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 50 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijzij..

Playa Blanca

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta