Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

S'hort De Sa Bagura - Es Tarongers

Sant Llorenç des Cardassar, Spanje

 

short-de-sa-bagura-es-tarongersshort-de-sa-bagura-es-tarongersshort-de-sa-bagura-es-tarongersshort-de-sa-bagura-es-tarongersshort-de-sa-bagura-es-tarongers
Favoriet 
     

    v.a. 1.074

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    S'hort De Sa Bagura - Es Tarongers in Sant Llorenc des Cardassar

    Gelegen in een landelijke en schilderachtige omgeving, is dit appartement in een agriturismo met gemeenschappelijk zwembad perfect voor 2 volwassenen en 1 kind.

    De accommodatie beschikt over ruime buitenruimtes en twee gezamenlijke zwembaden: het hoofdzwembad is 15 x 4,5 meter groot, met een constante diepte van 1,50 m en natuurlijke waterbehandeling (met chloor in het zomerseizoen); het tweede zwembad is 3 x 4 meter, ook met een constante diepte van 1,30 m en gebruikt chloor. De tuinen zijn versierd met fruitbomen zoals granaatappels, citroenen en sinaasappels, en op het terrein zijn hanen, kippen en geiten te vinden. Bezoekers kunnen ontspannen op een terras met ligstoelen en parasols, en er is ook een parkeerplaats voor fietsen, ideaal voor degenen die het eiland per fiets willen verkennen. De accommodatie biedt een gemeenschappelijke barbecue met een gasfornuis, ideaal voor maaltijden in de buitenlucht. Het terrein is omheind en beschikt over milieuvriendelijke kenmerken zoals zonnepanelen en een eigen waterput, waardoor het ideaal is voor wie duurzaamheid waardeert. Ontbijt is inbegrepen in de prijs en wordt geserveerd van 08:30 tot 10:30.

    Het appartement bevindt zich op de begane grond en heeft een buitenterras dat ideaal is om te ontspannen met uw gezelschap. Het interieur is ontworpen voor comfort en functionaliteit. De woonkamer is voorzien van een tv en de keuken, die geïntegreerd is in de eetkamer, werkt op gas. De hoofdslaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en is smaakvol ingericht om een gezellige sfeer te creëren. Kinderen kunnen ontspannen op het extra bed in de woonkamer. De badkamer is voorzien van een douche en de woning heeft centrale verwarming op olie voor koudere dagen. Bovendien kunnen een kinderbedje en een kinderstoel worden verstrekt tegen een toeslag als u met een baby reist. Er is een gedeelde wasruimte die open is van 9:00 tot 13:00 uur.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje