Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

S'hort De Sa Bagura - Sa Boal

Sant Llorenç des Cardassar, Spanje

 

short-de-sa-bagura-sa-boalshort-de-sa-bagura-sa-boalshort-de-sa-bagura-sa-boalshort-de-sa-bagura-sa-boalshort-de-sa-bagura-sa-boal
Favoriet 
     

    v.a. 984

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    S'hort De Sa Bagura - Sa Boal in Sant Llorenc des Cardassar

    Dit appartement, ideaal voor 4 personen, ligt in een serene en charmante landelijke omgeving binnen een fantastisch agritoerisme met een gemeenschappelijk zwembad. De accommodatie beschikt over uitgestrekte buitenruimtes en twee gemeenschappelijke zwembaden: het hoofdzwembad, dat 15 x 4,5 meter meet, met een constante diepte van 1,50 meter en natuurlijke waterzuivering (gechloreerd in de zomer); en het tweede zwembad, dat 3 x 4 meter meet, met een constante diepte van 1,30 meter en ook gechloreerd. De tuinen zijn verfraaid met fruitbomen zoals granaatappel-, citroen- en sinaasappelbomen. Hanen, kippen en geiten zijn op het landgoed te zien. Gasten kunnen ontspannen op een terras met ligstoelen en parasols. Daarnaast is er een parkeerruimte voor fietsen, ideaal voor degenen die het eiland op twee wielen willen verkennen. De accommodatie beschikt ook over een gemeenschappelijke barbecue met gaskookplaat, perfect voor buiten dineren. Volledig omheind, integreert deze accommodatie milieuvriendelijke kenmerken zoals zonnepanelen en een eigen waterput, ideaal voor degenen die duurzaamheid zoeken. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen en wordt geserveerd van 08:30 tot 10:30.

    Het appartement, gelegen op de begane grond, heeft een charmant en gezellig terras met een tafel en stoelen, ideaal om van een maaltijd in gezelschap te genieten. Het interieur is ontworpen voor comfort en functionaliteit. De woonkamer is uitgerust met een televisie en de keuken, open naar de eetkamer, werkt op gas. Voor het slapen gaan is er een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een badkamer met bad maakt uw verblijf compleet. De accommodatie biedt centrale verwarming op olie voor koudere dagen. Een kinderbedje en kinderstoel kunnen ook worden verstrekt voor degenen die met baby's reizen. Daarnaast is er een gedeelde wasruimte beschikbaar van 9:00 tot 13:00 uur.


    Top vakantiehuizen in Spanje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta