Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

S'hort De Sa Bagura - Sa Vaquera

Sant Llorenç des Cardassar, Spanje

 

short-de-sa-bagura-sa-vaquerashort-de-sa-bagura-sa-vaquerashort-de-sa-bagura-sa-vaquerashort-de-sa-bagura-sa-vaquerashort-de-sa-bagura-sa-vaquera
Favoriet 
     

    v.a. 1.516

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    S'hort De Sa Bagura - Sa Vaquera in Sant Llorenc des Cardassar

    Gelegen in een rustige en schilderachtige landelijke omgeving, is dit appartement in een prachtig agriturismo met gedeeld zwembad ideaal voor 4 volwassenen en 1 kind.
    De boerderij heeft ruime buitenruimtes en twee gemeenschappelijke zwembaden: het hoofdzwembad meet 15 x 4,5 meter, met een constante diepte van 1,50 meter en een natuurlijke waterbehandeling (gechloreerd in de zomer), en het tweede zwembad meet 3 x 4 meter, met een constante diepte van 1,30 meter en ook gechloreerd. De tuinen zijn versierd met fruitbomen zoals granaatappel-, citroen- en sinaasappelbomen, en op het terrein zijn hanen, kippen en geiten te zien. Gasten kunnen ontspannen op een terras met ligstoelen en parasols, en er is een parkeerplaats voor fietsen, ideaal voor degenen die het eiland op twee wielen willen verkennen. Daarnaast biedt de accommodatie een gemeenschappelijke barbecue met gasfornuis, perfect voor maaltijden in de buitenlucht. Het terrein is omheind en beschikt over milieuvriendelijke kenmerken zoals zonnepanelen en een eigen waterput, een perfecte optie voor wie duurzaamheid waardeert. Ontbijt is bij de prijs inbegrepen en wordt geserveerd van 08:30 tot 10:30.



    Het appartement, gelegen op de begane grond, heeft een aangenaam en gezellig terras met tafel en stoelen, perfect om een drankje te delen met je gezelschap. Het interieur is ontworpen voor comfort en functionaliteit. De woonkamer is uitgerust met een Smart TV, en de keuken, geïntegreerd in de eetkamer, werkt op gas. De master bedroom heeft een tweepersoonsbed, een eigen badkamer met douche en is zorgvuldig ingericht om een warme en gezellige sfeer te creëren. Kinderen kunnen rusten op het extra bed in de woonkamer. Daarnaast is er een tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Een volledig uitgeruste badkamer met douche maakt het appartement compleet. De woning biedt olieverwarming voor koudere dagen. Een kinderbedje en een kinderstoel kunnen tegen een extra vergoeding worden verstrekt voor gasten die met baby's reizen. Er is ook een gedeelde wasruimte beschikbaar van 9:00 tot 13:00.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje