Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

ME Ibiza

Santa Eulalia, Spanje

 

me-ibizame-ibizame-ibizame-ibizame-ibiza
Favoriet 
 

v.a. 1.166

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

ME Ibiza in Santa Eulalia

Bij aankomst in 5-sterrenhotel ME Ibiza word je warm verwelkomd door het gastvrije personeel en meteen ondergedompeld in de stijlvolle ambiance. In dit hotel in Santa Eulalia beleef je zorgeloze en ontspannen dagen. Het prachtige zwembad op het dakterras en de rooftopbar aan het water, nodigen uit om te genieten van het water en de verfrissende drankjes. Het zwembad op de begane grond biedt ook volop mogelijkheden om af te koelen in deze exotische omgeving, terwijl de comfortabele ligstoelen je de gelegenheid geven om de hele dag van de zon te genieten. Voor een smakelijke maaltijd kun je terecht in het restaurant bij het zwembad, en daarnaast zijn er nog twee andere dinergelegenheden in het hotel. Waar eet jij je buik rond? Wissel je dagen aan het zwembad af, met ontspanning in de heerlijke spa en gun jezelf die welverdiende massage. Of houd je spieren in vorm in de fitnessruimte. Dit hotel is ideaal om samen met je partner de dagelijkse sleur achter je te laten en een ultieme ontspanningsvakantie te beleven. Laat deze kans om volledig bij te tanken niet lopen! Boek jouw week in Hotel ME Ibiza voor een onvergetelijk verblijf op dit prachtige eiland!
  • Zwembad Rooftopbar Spa Animatie Kidsclub Fitnessruimte Oppasservice Massage 3 restaurants WiFi
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 14-10-2024 1.166,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Iberostar Selection Lanzarote Park

Zomer Wanneer je tussen 01-04-2024 en 31-10-2024 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 50 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijzij..

Playa Blanca

GF Gran Costa Adeje

..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta