Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Nativo Ibiza

Santa Eulalia, Spanje

 

nativo-ibizanativo-ibizanativo-ibizanativo-ibizanativo-ibiza
Favoriet 
 

v.a. 618

  • Beoordeeld met een 10
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Nativo Ibiza in Santa Eulalia

Trendsetters opgelet, want Nativo Ibiza is de nieuwe place to be op Ibiza! Dit 4-sterren boetiekhotel in Santa Eulalia ziet eruit om door een ringetje te halen, dankzij de smaakvolle mix van moderne, rustieke en bohemien elementen. Zonnebaden en zwemmen is nog nooit zo stijlvol geweest! Met slechts 99 kamers is het op het complex nooit te druk - perfect voor jouw innerlijke rust - en dankzij de uitstekende service ontbreekt het je aan niets. En wil jij een éxtra luxe vakantie? Kies dan voor een swim-up kamer, zodat je vanuit je eigen terras direct het zwembad kunt betreden. Reserveer jouw verblijf vandaag nog en laat het aftellen naar die zwoele zomeravonden op Ibiza maar beginnen!
  • Zwembad Rooftopbar Wellness Fitnessruimte Massage Hot tub 2 restaurants Parkeerplaats Gratis WiFi Minibar
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 14-10-2024 618,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

GF Gran Costa Adeje

..

Costa Adeje

Iberostar Selection Lanzarote Park

Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

Playa Blanca

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta