Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Santa Eulalia Petit

Santa Margalida, Spanje

 

santa-eulalia-petitsanta-eulalia-petitsanta-eulalia-petitsanta-eulalia-petitsanta-eulalia-petit
Favoriet 
     

    v.a. 1.803

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Santa Eulalia Petit in Santa Margalida

    Welkom in deze prachtige villa gelegen tussen Santa Margalida en Can Picafort, waar 6 personen hun privé-onderdak met tuin en zwembad zullen vinden.
    Een authentieke Mallorcaanse veranda met ingebouwde barbecue zorgt voor onvergetelijke avonden met een heerlijk diner samen met een fles wijn, terwijl de tweede veranda, aan de voorkant van het huis, de perfecte plek is om te ontbijten en te ontspannen op de bank terwijl bewondering voor de prachtige tuin. Het beschikt over allerlei soorten bomen en planten en samen met het omringende gazon straalt het een bijzondere charme uit. Het chloorbad van 9 x 4,5 meter en met een waterdiepte van 0,8 tot 1,6 meter is omgeven door 6 ligbedden waar u heerlijk kunt genieten van de warmte van de eilandzon. De kleintjes zullen zich echt vermaken in de speeltuin. De buitendouche badkamer is een ander comfort buiten. Het terrein is volledig omheind en er zijn buren in de buurt, dus de privacy is niet totaal.







    De accommodatie bestaat uit twee verdiepingen van pure delicatesse en originaliteit. Bij binnenkomst komt u een indrukwekkende hal tegen die leidt naar de woonkamer en de keuken. Er zijn twee comfortabele banken in de woonkamer waar u kunt zitten om naar de satelliet-tv-kanalen te kijken of een dutje kunt doen terwijl u afkoelt met de airconditioning. Het eetgedeelte is een vrolijke plek die is uitgerust met een rustieke tafel en stoelen voor uw maaltijden binnenshuis. De keuken, ook met een unieke stijl, is uitgerust met een keramische kookplaat, oven, magnetron en alles wat je nodig hebt om je beste gerechten te bereiden. En het beschikt ook over een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche maakt deze verdieping compleet. Op de bovenverdieping vinden we een tweede badkamer met ligbad en nog twee slaapkamers. Ze zijn voorzien van airconditioning en de ene heeft twee eenpersoonsbedden en de andere heeft een tweepersoonsbed. Alle slaapkamers zijn voorzien van een kast en een satelliet-tv. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje