Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Occidental Sevilla Viapol

Sevilla, Spanje

 

occidental-sevilla-viapol
Favoriet 
 

v.a. 265

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Occidental Sevilla Viapol in Sevilla

Het stijlvolle Occidental Sevilla Viapol ligt naast het Buhaira-park, in de wijk Nervión. De kamers zijn comfortabel en hebben een moderne inrichting. Begin de dag in het ontbijtrestaurant en geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet. In het zomerseizoen is het buitenzwembad geopend en kun je gedurende de dag een drankje drinken op het terras. De locatie en het personeel worden goed beoordeeld. Het hotel ligt op korte loopafstand van de historische wijk Santa Cruz, de Kathedraal van Sevilla en de Giralda Toren. Plaza de España, het bekendste plein van Sevilla, ligt op ca. 15 minuten loopafstand. In de nabij omgeving van het hotel zijn diverse bushaltes gevestigd, zo verplaats je jezelf eenvoudig naar overige delen van de stad.

Het stijlvolle Occidental Sevilla Viapol ligt naast het Buhaira-park, in de wijk Nervión. De kamers zijn comfortabel en hebben een moderne inrichting. Begin de dag in het ontbijtrestaurant en geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet. In het zomerseizoen is het buitenzwembad geopend en kun je gedurende de dag een drankje drinken op het terras. De locatie en het personeel worden goed beoordeeld.

Het hotel ligt op korte loopafstand van de historische wijk Santa Cruz, de Kathedraal van Sevilla en de Giralda Toren. Plaza de España, het bekendste plein van Sevilla, ligt op ca. 15 minuten loopafstand. In de nabij omgeving van het hotel zijn diverse bushaltes gevestigd, zo verplaats je jezelf eenvoudig naar overige delen van de stad.

- Op loopafstand van de Kathedraal van Sevilla en Giralda Toren.
- Op ca. 15 minuten loopafstand van Plaza de España.
- Diverse openbaar vervoersmogelijkheden op loopafstand van het hotel.

Met het openbaar vervoer:
- Station San Bernardo ligt op ca. 2 minuten loopafstand.
- Station Nervión ligt op ca. 10 minuten loopafstand.
- Treinstation Santa Justa bevindt zich op ca. 2 kilometer afstand.

Met het vliegtuig:
Je reist vanaf de luchthaven in 35 minuten naar het hotel. Neem vanaf luchthaven Sevilla-San Pablo een rechtstreekse bus naar het hotel.

Met de (huur)auto:
Openbaar parkeren is mogelijk bij het hotel. Parkeerkosten ca. €18,- per dag.

Om dit hotel te reserveren dient minimaal één reiziger 18 jaar of ouder te zijn.

De comfortabele kamers zijn modern ingericht en beschikken over:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- Telefoon
- Tv
- Kluisje
- Minibar
- Airconditioning
- Badkamer met douche, toilet en föhn

De 2/3-persoonskamers superior beschikken over een extra (sofa)bed.

Top vakantiehuizen in Spanje

GF Gran Costa Adeje

..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Iberostar Selection Lanzarote Park

Zomer Wanneer je tussen 01-04-2024 en 31-10-2024 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 50 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijzij..

Playa Blanca