Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sa Punta

Son Carrió, Spanje

 

sa-puntasa-puntasa-puntasa-puntasa-punta
Favoriet 
     

    v.a. 3.106

    • Max. 12 personen
    • 6 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sa Punta in Son Carrió

    Welkom in deze prachtige landelijke villa voor 12 gasten, gelegen in Son Carrió, met een prachtige privétuin en zwembad.
    Dit landhuis biedt een frisse en levendige tuin en rondom. Het gazon, rondom het gezouten zwembad, creëert de perfecte plek voor kleine wandelingen op blote voeten om de frisheid te voelen of om tot 12 ligstoelen te plaatsen en comfortabel te zonnen of een boek te lezen onder de rieten parasols. Er is ook een kinderhoekje waar ze buiten kunnen spelen. Als het echt warm wordt, is een duik in het zwembad het beste plan. Het meet 10 x 5 meter en de diepte gaat van 0,90 tot 2,20 meter. Na het zwemmen staan de barbecue en de grote houten tafel voor u klaar. Kortom, laten we zeggen dat dit een klein paradijs is waar u zich losmaakt van de echte wereld en uitrust met volledige privacy.
    De accommodatie, volledig duurzaam met zonne-energie, bestaat uit twee gebouwen, het hoofdhuis en een klein bijgebouw.

    In het hoofdgebouw vindt u een comfortabele en grote woon-eetkamer waar u met z'n allen kunt eten en daarna op de bank naar de satelliet-tv kunt kijken. De keuken, met een gasfornuis en een prachtig uitzicht op de bergen, staat in open verbinding met die ruimte en is dus erg handig omdat er slechts twee treden zijn van het fornuis naar de tafel. Er is een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank in de wasruimte.Wat betreft de slaapkamers, allemaal met kledingkast en een ventilator, hier heb je er vier: twee met een tweepersoonsbed, beide met en-suite badkamer (een met douche en een met douche en bad en uitgang naar de buitenruimte), en twee met twee eenpersoonsbedden. Er is nog een badkamer met douche voor de rest van dit hoofdhuis.

    Het bijgebouwtje heeft een bijzondere charme, met een rieten dakterras waar u de vijver met natuurlijk water en het berglandschap kunt bewonderen. Als u binnenkomt, leidt een eenvoudige en gezellige woonkamer, ideaal voor bordspellen, naar nog twee slaapkamers met elk twee aparte bedden, en een badkamer met douche. Een kinderbedje en kinderstoel zijn gratis beschikbaar, maar als u met meer baby's reist, kunnen we tegen een extra vergoeding maximaal 3 kinderbedjes en 3 kinderstoelen leveren.
    Deze accommodatie biedt centrale verwarming voor de koudste maanden in de slaapkamers en badkamers en vloerverwarming in de gemeenschappelijke ruimtes van het hoofdgebouw.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta