Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Can Carrio

Son Servera, Spanje

 

can-carriocan-carriocan-carriocan-carriocan-carrio
Favoriet 
     

    v.a. 1.097

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Can Carrio in Son Servera

    Welkom in dit fantastische landhuis met een capaciteit voor 4 gasten die zullen genieten van de rust van het Mallorcaanse platteland in Son Servera.

    Dit charmante landhuis midden in een landelijke omgeving zorgt voor uw welverdiende rust tijdens uw vakantie. De veranda is perfect voor familiemaaltijden of barbecues, terwijl u ook kunt genieten van het prachtige uitzicht op de velden. Het terrein is omheind en de privacy is totaal.

    Het huis met één verdieping heeft een eenvoudige en comfortabele stijl. De grote Mallorcaanse ingang leidt naar de woon-eetkamer, uitgerust met satelliet-tv, een open haard en een eettafel voor 4 personen. De semi open keuken is voorzien van een gasfornuis. De aparte wasruimte is voorzien van een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Om uit te rusten, beschikt het huis over 2 slaapkamers, beide met twee eenpersoonsbedden en een kledingkast. Beide slaapkamers hebben directe toegang tot de eerste van de badkamers, met een ligbad. Er is nog een badkamer met een douche. Tot slot maken een babybedje, een kinderstoel en centrale verwarming op gas de uitrusting compleet.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Zomer Wanneer je tussen 01-04-2024 en 31-10-2024 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 50 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijzij..

    Playa Blanca

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje