Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Las Arenas Balneario Resort

Valencia, Spanje

 

hotel-las-arenas-balneario-resort
Favoriet 
 

v.a. 318

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Las Arenas Balneario Resort in Valencia

Gelegen aan de prachtige kust van Valencia ligt het 5-sterrenhotel Hotel Las Arenas Balneario Resort. Bij dit hotel draait alles om comfort en luxe. De kamers en suites zijn stijlvol ingericht met moderne faciliteiten en bieden adembenemend uitzicht op zee of de prachtige tuinen van het resort. Het hotel beschikt over meerdere zwembaden, waaronder een groot buitenzwembad omringd door ligbedden waar je heerlijk kunt ontspannen onder de Spaanse zon. Voor de sportievelingen is er een volledig uitgeruste fitnessruimte en je kunt ook deelnemen aan yoga- of pilateslessen. De ligging van het hotel is perfect voor zowel ontspanning als verkenning. Je bent op loopafstand van het levendige havengebied van Valencia en de Stad van Kunst en Wetenschap. Het historische centrum van Valencia, vol met gezellige terrasjes en indrukwekkende bezienswaardigheden, ligt ook binnen handbereik.

Gelegen aan de prachtige kust van Valencia ligt het 5-sterrenhotel Hotel Las Arenas Balneario Resort. Bij dit hotel draait alles om comfort en luxe. De kamers en suites zijn stijlvol ingericht met moderne faciliteiten en bieden adembenemend uitzicht op zee of de prachtige tuinen van het resort. Het hotel beschikt over meerdere zwembaden, waaronder een groot buitenzwembad omringd door ligbedden waar je heerlijk kunt ontspannen onder de Spaanse zon. Voor de sportievelingen is er een volledig uitgeruste fitnessruimte en je kunt ook deelnemen aan yoga- of pilateslessen.

De ligging van het hotel is perfect voor zowel ontspanning als verkenning. Je bent op loopafstand van het levendige havengebied van Valencia en de Stad van Kunst en Wetenschap. Het historische centrum van Valencia, vol met gezellige terrasjes en indrukwekkende bezienswaardigheden, ligt ook binnen handbereik.

- Ligging aan het strand van Las Arenas.
- De haven en de Stad van Kunst en Wetenschap bevinden zich op loopafstand.
- Reis met het openbaar vervoer in ca. 30 minuten naar het hotel van de stad.

Met het openbaar vervoer:
- In de omgeving van het hotel vind je diverse bushaltes.
- Tramhalte Mediterrani ligt op slechts 5 minuten loopafstand.
- Te voet bereik je metrostation Cabanyal in ca. 15 minuten.

Met het vliegtuig
- Reis vanaf de luchthaven met het openbaar vervoer in iets minder dan een uur naar het hotel.

Met de (huur)auto
- Privéparkeergelegenheid bij de accommodatie, ca. € 22,- per dag.

De comfortabele kamers met luxe inrichting beschikken over:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- Tv
- Telefoon
- Minibar
- Airconditioning
- Kluisje
- Badkamer met bad/douche, toilet en föhn tv
- Gratis wifi

Ook een 2-persoonskamer met zeezicht te boeken.

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Iberostar Selection Lanzarote Park

Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

Playa Blanca

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

GF Gran Costa Adeje

..

Costa Adeje