Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cipresos 12p

Vidreres, Spanje

 

cipresos-12pcipresos-12pcipresos-12pcipresos-12pcipresos-12p
Favoriet 
     

    v.a. 1.349

    • Max. 12 personen
    • 6 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Cipresos 12p in Vidreres

    Villa Els Cipresos is een huis gelegen in een rustige woonwijk (Puigventós), op 7 km van het centrum van Lloret de Mar en 8 km van het strand. Het complex beschikt over een geweldige privéclub, met tennisbanen, schommels voor de kinderen, zwembaden en bars. Exclusief gebruik voor de klanten.

    In het noordoosten van het Iberisch schiereiland, een meest perfecte mix van kleuren is wat je kunt vinden aan de Costa Brava van Spanje, kleuren die een echte regenboog van gevoelens creëren. De heldere blauwe water, het groen van het landschap, het gouden zand ... ze komen allemaal bij elkaar om een meest onvergetelijke vakantie aan de Costa Brava te bieden. Er is 214 km kustlijn en een aantal van de mooiste steden, dorpen en stranden van het land zijn hier te vinden. De Costa Brava wordt begrensd door de Middellandse Zee en de Pyreneeën, en biedt dus een meest verbazingwekkende natuurlijke schoonheid en een indrukwekkende geschiedenis. Al met al, de Costa Brava is een vol verrassingen en kleuren van plezier geportretteerd in vele facetten.

    Het pand is 295m2 (1070m2 grond) en is verdeeld over 2 gebieden: Vrijstaand huis + 4 appartementen. Het is mogelijk om het huis alleen te huren (maximaal 6 personen), of het te combineren met een of meer van de afzonderlijke appartementen (elk heeft een capaciteit voor 2 personen). De villa heeft een maximale capaciteit van 6 tot 14 personen.
    In deze unit bieden wij het huis aan met 3 appartementen, met een maximale capaciteit van 12 personen. In augustus moet het huis verhuurd worden inclusief de vier appartementen.

    Het huis biedt een eetkamer (open haard, TV), een volledig uitgeruste keuken (magnetron, vaatwasser, gasfornuis, wasmachine). Het heeft 3 slaapkamers; 2 tweepersoonsbedden van 135x190cm en 1 tweepersoonskamer (2 enkele bedden van 90x190cm) en 2 badkamers met douches (waarvan 1 in de garage). Er is een mooie tuin met een omheind zwembad en ingebouwde barbecue. Elk appartement heeft 2 eenpersoonsbedden van 90x190cm, een kitchenette (magnetron, koelkast, elektrisch fornuis) en 1 badkamer met ligbad. Elk appartement heeft toegang tot een eigen terras. Er is ook een gedeelde wasmachine voor 4 appartementen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    ..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Iberostar Selection Lanzarote Park

    Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 06-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Openbaar strand Playa Flamingo op circa 200 meter * Centrum van Playa Blanca op circa 1,6 kilometer * Dichtstbijz..

    Playa Blanca

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta