Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Rembrandt

Bangkok, Thailand

 

rembrandtrembrandtrembrandtrembrandtrembrandt
Favoriet 
 

v.a. 827

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Rembrandt in Bangkok

Bij aankomst werp je een blik op de 2 zwembaden, die er fantastisch bijliggen en jou direct uitnodigen om een duik te maken. Bij de entree in de lobby sta je versteld van de ruimte en het warme welkom wat je krijgt van het personeel. Hier bij het 4-sterrenhotel van Rembrandt wordt alles gedaan om jouw tijd in Bangkok uitmuntend te maken. Breng een smakelijke tijd door in een van de 3 restaurants, waar je Indische en Mexicaanse smaken proeft als nooit te voren! De verschillende bars in het hotel moet je zeker afgaan, ieder brengt een geheel eigen sfeer. De rooftopbar met uitzicht over het de stad is een plek waar je wilt proosten op de fantastische tijd die je gaat beleven. De Thaise massage in de wellness, mag je ook zeker niet missen. Een ervaring an sich bij dit prachtige hotel. Is je koffer al gepakt? Ga nu samen met je partner voor grandioze tijd bij Rembrandt en geniet van de eindeloze mogelijkheden van Bangkok.
  • 2 zwembaden Centrale ligging Rooftopbar Wellness Fitnessruimte Massage Cocktailbar 3 restaurants Bagageruimte WiFi

Top vakantiehuizen in Thailand

Krabi La Playa Resort

9-daagse Zonvakantie naar Krabi bij Krabi La Playa ResortIn het centrum van Ao Nang ligt dit kleinschalige resort. Hier ervaar je een heerlijk tropisch vakantiegevoel, door de mooie tuinen en het zandstrand op loopafstand. In de omgeving vind je dive..

Krabi

Thai House Beach Resort

Welkom in dit gemoedelijke en in Thaise stijl gebouwde resort! Direct gelegen aan het brede witte zandstrand van Lamai Beach voelt deze plek als een paradijs op aarde! Het Thai House Beach Resort heeft een heerlijk zwembad met jacuzzi en een peuterba..

Koh Samui - Lamai Beach