Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Anantara Hua Hin Resort

Hua Hin, Thailand

 

hotel-anantara-hua-hin-resort
Favoriet 
 

v.a. 101

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Anantara Hua Hin Resort in Hua Hin

Het Anantara Hua Hin Resort ligt in de populaire Thaise badplaats Hua Hin, direct aan de kust. Het resort is gebouwd in de stijl van een Thais dorp. Het prachtige 14 hectare grote terrein met bloementuinen en tal van palmbomen werd speciaal ontworpen door de architect Bill Bensley uit Bangkok. Onderdeel van het exotische landschap is de uitgebreide Anantara Spa, waar je de meest uiteenlopende wellnessbehandelingen kunt reserveren. Het Anantara resort heeft diverse schitterende zwembaden en een indrukwekkende vijver met waterlelies. Direct bij aankomst voel je het al; dit wordt genieten van een relaxte vakantie. In de sfeervolle open lounge wordt je bij de receptie hartelijk ontvangen. Je kunt heerlijk luieren aan het strand of juist actief zijn, want diverse watersportactiviteiten en mountainbiken zijn mogelijk. Tip van onze kant: Geniet van een fantastisch diner in het uitstekende restaurant direct aan zee!

Het Anantara Hua Hin Resort ligt in de populaire Thaise badplaats Hua Hin, direct aan de kust. Het resort is gebouwd in de stijl van een Thais dorp. Het prachtige 14 hectare grote terrein met bloementuinen en tal van palmbomen werd speciaal ontworpen door de architect Bill Bensley uit Bangkok. Onderdeel van het exotische landschap is de uitgebreide Anantara Spa, waar je de meest uiteenlopende wellnessbehandelingen kunt reserveren. Het Anantara resort heeft diverse schitterende zwembaden en een indrukwekkende vijver met waterlelies.
Direct bij aankomst voel je het al; dit wordt genieten van een relaxte vakantie. In de sfeervolle open lounge wordt je bij de receptie hartelijk ontvangen. Je kunt heerlijk luieren aan het strand of juist actief zijn, want diverse watersportactiviteiten en mountainbiken zijn mogelijk. Tip van onze kant: Geniet van een fantastisch diner in het uitstekende restaurant direct aan zee!

Direct aan het mooie, witte zandstrand van Hua Hin, op een kleine 10 minuten rijden van het centrum. Een kleine supermarkt ligt op loopafstand van het resort. De luchthaven van Bangkok bevindt zich op ca. 2,5 uur rijden.

- Aan het strand
- Supermarkt: ca. 100 m
- Toeristisch centrum Hua Hin: ca. 5 km
- Luchthaven Bangkok: ca. 220 km

Ruime kamers, ingericht in een mix van traditionele Thaise kunst en modern design, voorzien van:
- Telefoon
- TV
- Kluisje
- Minibar (dagelijks gratis aanvulling water)
- Airconditioning
- Koffie- en theezetfaciliteiten
- Badkamer met bad en/of douche en toilet
- Balkon of terras met zitje

Top vakantiehuizen in Thailand

Thai House Beach Resort

Welkom in dit gemoedelijke en in Thaise stijl gebouwde resort! Direct gelegen aan het brede witte zandstrand van Lamai Beach voelt deze plek als een paradijs op aarde! Het Thai House Beach Resort heeft een heerlijk zwembad met jacuzzi en een peuterba..

Koh Samui - Lamai Beach

Krabi La Playa Resort

9-daagse Zonvakantie naar Krabi bij Krabi La Playa ResortIn het centrum van Ao Nang ligt dit kleinschalige resort. Hier ervaar je een heerlijk tropisch vakantiegevoel, door de mooie tuinen en het zandstrand op loopafstand. In de omgeving vind je dive..

Krabi