Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Khaolak Emerald Beach

Khao Lak, Thailand

 

khaolak-emerald-beachkhaolak-emerald-beachkhaolak-emerald-beachkhaolak-emerald-beachkhaolak-emerald-beach
Favoriet 
 

v.a. 1.004

  • Beoordeeld met een 9.8
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Khaolak Emerald Beach in Khao Lak

Welkom in het betoverende Zuid-Thaise paradijs van het 4-sterrenhotel Khaolak Emerald Beach Resort and Spa! Met een klantbeoordeling van 9,9 weet je dat je hier de vakantie van je dromen beleeft. Stel je voor: prachtige zwembaden die naadloos overgaan in het uitgestrekte witte privéstrand. Overal voel je de tropische sfeer en exotische ambiance. Voor de kinderen is er een schitterend groot kinderbad met glijbanen waar ze urenlang plezier kunnen beleven. Terwijl zij zich vermaken, kun jij rustig je baantjes trekken en genieten van het adembenemende uitzicht. Snacks en verfrissende drankjes haal je in een handomdraai bij de poolbar. Heb je honger gekregen na al dat zwemmen en zonnen? Dan is het Turtle Restaurant de ideale plek om je smaakpapillen te verwennen met een breed scala aan heerlijke gerechten en smaaksensaties. Voor de actieve vakantiegangers zijn er activiteiten als fitness, tafeltennis en diverse opwindende watersporten beschikbaar. Ook voor een dagje op het water, ben je hier zeker aan het juiste adres! Dus waar wacht je nog op? Ontsnap even aan de dagelijkse sleur en kom genieten in dit paradijselijke hotel in Khao Lak, Thailand!
  • Zwembaden Kinderbad Zandstrand Poolbar Wellness Kidsclub Fitness Oppasservice Bagageruimte WiFi

Top vakantiehuizen in Thailand

Krabi La Playa Resort

9-daagse Zonvakantie naar Krabi bij Krabi La Playa ResortIn het centrum van Ao Nang ligt dit kleinschalige resort. Hier ervaar je een heerlijk tropisch vakantiegevoel, door de mooie tuinen en het zandstrand op loopafstand. In de omgeving vind je dive..

Krabi

Thai House Beach Resort

Welkom in dit gemoedelijke en in Thaise stijl gebouwde resort! Direct gelegen aan het brede witte zandstrand van Lamai Beach voelt deze plek als een paradijs op aarde! Het Thai House Beach Resort heeft een heerlijk zwembad met jacuzzi en een peuterba..

Koh Samui - Lamai Beach